Een verpakking voor je idee

Jij had een idee en kon dat ook uitwerken tot een product of dienst. Je weet precies waarom jouw product beter is dan dat van anderen. Waarom jouw dienst beter is dan die van je concurrent. Nu wil je dat nog even opschrijven voor de brochure, de website, het blog of een persbericht.

Tja ...

Huur een tekstschrijver in

Ieder zijn vak. Het scheelt je tijd en frustratie als je het tekstschrijven overlaat aan iemand die er minder moeite mee heeft en jouw verhaal goed kan verwoorden. Een goede tekst werkt als een verleidelijke verpakking.

Zonder goede informatie geen goede tekst. Jij weet wat je in handen hebt, wat het doet, welk probleem het oplost, wie het zou moeten gebruiken, wat de voordelen ervan zijn. Tijdens de briefing wil ik het allemaal van je horen.

De tekst is voor je klant

Voor alle duidelijkheid: ik schrijf een tekst om je klanten te overtuigen. Dat kan heel goed een andere tekst opleveren dan jij voor ogen had. Maar jij was al overtuigd, toch?

Je schrijft zelf

Kun je zelf teksten schrijven, maar zoek je iemand die met je meedenkt en de foutjes eruit haalt? Dan kan ik je tekst redigeren.